NASK congresLocatie & Route

Locatie & Route

Het 4e Nationale Docentencongres NASK vindt plaats in Congrescentrum Supernova (Media PLaza/Jaarbeurs) in Utrecht. Dit congrescentrum is prima bereikbaar per auto, trein, bus of tram. Er is voldoende parkeergelegenheid. Supernova ligt op loopafstand van het Centraal Station.

Adres
Congrescentrum Supernova (Media Plaza/Jaarbeurs)
Croeselaan 6 3521 CA Utrecht

Uitstekend bereikbaar per openbaar vervoer
Supernova (Media Plaza/Jaarbeurs) bevindt zich op ongeveer 10 minuten loopafstand van het Centraal Station Utrecht. Aangekomen op het centraal station, volgt u de borden Jaarbeursplein. Bij het verlaten van het station houdt u rechts aan en neemt u de roltrap naar beneden. Vervolgens loopt u rechtdoor, over het Jaarbeursplein, richting het hallencomplex van de Jaarbeurs. Hiervoor steekt u de Croeselaan over en volgt u de brede aanlooproute naar Entree Oost.

Ook uitstekend bereikbaar met de auto
Congrescentrum Supernova (Media Plaza/Jaarbeurs) is ook per auto prima bereikbaar. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid en u kunt gratis parkeren.

Naar Supernova (Mediaplaza/Jaarbeurs)
U bent aangekomen bij de Jaarbeurs en loopt via Entree Oost of West het hallencomplex in, met aan beide zijden van de doorloop onze hallen. Volg de borden naar Media Plaza en Supernova, bij de vijver treft u vervolgens twee roltrappen die u naar de tweede etage brengen. Boven aangekomen wordt u ontvangen door één van onze medewerkers. Routebeschrijving in PDF